web analytics
 

Majazzu The Band

Majazzu - Let's get together and dance
Lets get 2 gether and dance is de nieuwe CD van Majazzu, boeiend in al zijn facetten van de eerste noot tot de laatste groove. Krachtig en verrassend door een mix uit vele roots. Majazzu gebruikt deze roots als springplank en laat zich nooit vastpinnen door traditie of conventies. De muziek en sounds hebben een eigenheid en karakter van tijdloze elegantie. 

De eigenheid wordt geaccentueerd met spannende contrasten in stemkleur met diepgang en sensualiteit van zangeres Arienne Groennewoud. Met gevoel voor sfeer en harmonie is deze nieuwe sound een perfecte match.

World Wide, MANAGEMENT, BOOKINGS, PRESSCONTACT

MFEELINGSFMUSIC – Maggie Oliva

Postbus  439
3200AK Spijkenisse
KvK: 52617661
E-mail : mfeelingsfmusic@Tele2.nl
Mobiel +31(0)6 533 466

Majazzu Line-Up

Arienne Groenewoud

Lead vocal
Arienne Groenewoud

Hayang Kim

Keyboard

Gerold Olieberg

Bass

Gerold Olieberg

Stanislav Mitrovic

Saxes

Stanislav Mitrovic

Dennis L. Winter

Guitars

Dennis L. Winter

Serigne C M Gueye

Calabash+Sabar

Jolanda Wagenaar

Keyboard

Jolanda Wagenaar

Inspiratie

Anders maar nooit standaard, is het levensmotto van Dennis L. Winter gitarist, componist, producent en bandleider. Inspiratie voor zijn muziek komen van eigenzinnige muzikanten die altijd op zoek, onderweg en avontuurlijk zijn; Miles Davis, Fela Kuti, Steve Coleman, Frank Wright, Salief Keita, John Coltrane, Prince, Betty Carter, Me’Shell Ndegeocello, Joni Mitchell, Casandra Wilson,Gill Scot Heron, Gill Evans, Herbie Hancock ,Weather Report, Brahms, Debussy

 
 
 
Webdesign door Arend Maatkamp