web analytics
 

Majazzu Advies

Majazzu adviseert bestaande en nieuwe organisaties van evenementen, festivals, theater en podia bij het ontwikkelen van een inhoudelijk programma en bij het ontwikkelen van een meerjaren visie. Wij richten ons op het behouden van het bestaande publiek en het ontwikkelen van nieuw publiek. Majazzu adviseert u bij de groeiende vraag naar diversiteit van publiek en programmering en adviseert bij het ontwikkelen van een visie op “divers aanbod voor een diverse vraag”. Majazzu biedt ondersteuning om te komen tot een goede balans tussen uw organisatie en haar omgeving, stads (deel), wijk of (deel)gemeente. Wij doen dit op basis van gedegen onderzoeken naar publieksinteresses die aansluiten op uw inhoudelijke uitgangspunten.

Majazzu Productie en Programmering: kernkwaliteit, originaliteit en diversiteit als uitgangspunt waarbij het creëren van een onvergetelijke beleving de belangrijkste basis vormt. Sfeer en verwondering is het doel.

(Interim ) Artistiek leiding

Majazzu geeft op interim basis leiding aan culturele organisaties, programma ontwikkeling en artistiek inhoudelijke visie.

Majazzu Training Cultuurdivers programmering

Investeren om aan de vraag en interesses van uw publiek te voldoen. programmeurs van theater, pop podia en evenementen. Westerse niet-westerse muziek groepen of een combinatie hier van. Podiumprogrammering behoort tot de Kernproducten van Majazzu.

 
 
 
Webdesign door Arend Maatkamp